2023

Zomerfeest bij Zebrazorg

Zondag 25 juni was het feest van De Stampertjes bij Zebrazorg in Vogelenzang. Iedereen was uitgenodigd, Stampers en oud-Stampers met hun ouders en broertjes en zusjes en (oud-) vrijwilligers en andere betrokkenen. Het was prachtig weer. Het warme weer mocht de pret niet drukken. Ouders en vrijwilligers liepen door elkaar en raakten met elkaar in gesprek. Zo fijn om daar de tijd voor te hebben en van elkaar te horen waar we mee worstelen en elkaar te inspireren. Een aantal kinderen kreeg een uitgebreide rondleiding over de boerderij en mochten helpen om de dieren te voeren. Zij kregen hun eigen eieren mee naar huis. Mieke van der Putte, coach voor mensen met een zorgtaak, gaf ons tips hoe om te gaan met stress, o.a. met een ademhalingsoefening.

De Stampertjes werd verrast met een aantal prachtige cadeaus. We kregen van het Samenwerkingsverband Meerliede op initiatief van de vormelingen Dico en Thimas Ruiter een cheque van € 900. Dit bedrag kunnen wij heel goed gebruiken voor allerlei plannen die wij hebben. Ook kregen we van Dion Hegarty, de vader van oud-Stamper Herne, een mooie kaart van Bloemendaal met een plek voor De Stampertjes erin. Deze krijgt een mooie plek bij De Stampertjes. Tot slot vertelde een ouder van een van de Stampers ons dat hij De Stampertjes een donatie zal doen.

We zijn enorm dankbaar voor deze prachtige geschenken! Ook zijn wij heel dankbaar voor een mooie middag met mensen die De Stampertjes een warm hart toedragen.

Coordinator

Coördinator De Stampertjes

Dit vind je misschien ook leuk