Fijn dat u aan De Stampertjes denkt voor dagopvang van uw kindje. 

Als u geïnteresseerd bent in een plek voor uw kindje of u wilt meer informatie, belt u ons gerust of schrijf een email. We zullen u graag uitnodigen om kennis te komen maken op De Stampertjes. We geven dan informatie, kijken naar uw wensen en of De Stampertjes een geschikte plek is voor uw kindje. We bespreken dan gelijk of er een plekje beschikbaar is. Is dat op dat moment niet het geval dan kan uw kindje wel op de wachtlijst geplaats worden.

Helaas hebben we op dit moment te maken met een lange wachtlijst. We hebben daarom een tijdelijke aanmeldingstop moeten invoeren. Begin oktober gaan we kijken of er wat doorstroming in het vooruitzicht is en of nieuwe gezinnen hun kindjes dan kunnen aanmelden. Het gaat dus helaas nu niet lukken om uw kindje nu aan te melden. Indien u in oktober nog interesse heeft in dagopvang van uw kindje bij De Stampertjes verzoek ik u om dan een mail te sturen. 

Een tip: misschien kan Buurtgezinnen wat voor u betekenen (www.buurtgezinnen.nl). U kunt een mail sturen naar Esther Groenheide (esthergroenheide@buurtgezinnen.nl) en zeggen dat ik u naar haar heb doorverwezen.

Voor aanmelding heeft u niets nodig. Geen verwijzing en ook geen indicatie. Wel vragen we een vaccinatiebewijs om te kunnen verifiëren dat uw kind is gevaccineerd volgens het Rijksvaccinatieprogramma van het RIVM.

Ouderbijdrage: Stichting De Stampertjes is een vrijwilligersorganisatie die volledig draait op vrijwilligers. We zijn afhankelijk van ouderbijdragen, giften, en donaties. De maandelijkse bijdrage voor de ouders/verzorgers is met opzet laag gehouden, omdat De Stampertjes laagdrempelig en toegankelijk wil zijn. Deze maandelijkse bijdrage is €65 per maand voor een dag in de week (bij twee dagen in de week is het €130).