Als u geïnteresseerd bent in een plek voor uw kindje of u wilt meer informatie, belt u ons gerust of schrijf een email. We zullen u graag uitnodigen om kennis te komen maken op De Stampertjes. We geven dan informatie, kijken naar uw wensen en of De Stampertjes een geschikte plek is voor uw kindje. We bespreken dan gelijk of er een plekje beschikbaar is. Is dat op dat moment niet het geval dan kan uw kindje wel op de wachtlijst geplaats worden.

Voor aanmelding heeft u niets nodig. Geen verwijzing en ook geen indicatie. Wel vragen we een vaccinatiebewijs om te kunnen verifiëren dat uw kind is gevaccineerd volgens het Rijksvaccinatieprogramma van het RIVM.

Ouderbijdrage: Stichting De Stampertjes is een vrijwilligersorganisatie die volledig draait op vrijwilligers. We zijn afhankelijk van ouderbijdragen, giften, en donaties. De maandelijkse bijdrage voor de ouders/verzorgers is met opzet laag gehouden, omdat De Stampertjes laagdrempelig en toegankelijk wil zijn. Deze maandelijkse bijdrage is €65 per maand voor een dag in de week (bij twee dagen in de week is het €130).