We lieten hem met een gerust gevoel achter, mei 2024:

Nogmaals dank voor al jullie betrokkenheid bij onze zoon. Hij moest in het begin even wennen, maar heeft daarna heel veel plezier gehad.

De inzet, deskundigheid en aandacht van de vrijwilligers voor onze zoon was heel mooi om te zien, we lieten hem met een gerust gevoel achter.

Het Stampertjeshuis is op een prachtige plek en goed onderhouden. Er is genoeg speelgoed en aandacht voor ieder kind.

Het contact met de begeleidsters en coordinator hebben wij als heel prettig ervaren; er werd meegedacht en er was snelle reactie.Fijne, rustige en flexibele opvang, december 2023:

Onze zoon heeft het ruim 1,5 jaar (van 8 maanden tot ruim 2 jaar oud) heel fijn gehad bij de Stampertjes. Het is een fijne en rustige plek en de medewerkers en vrijwilligers zijn stuk voor stuk schatten! Ze zijn flexibel en denken mee over mogelijkheden en oplossingen.

Het is ook mooi om te zien hoe er rekening wordt gehouden met elk individueel kind, bijvoorbeeld speelgoed aanbieden via de Speelotheek speciaal uitgezocht voor een specifiek kind maar ook dat een nieuw kind (helaas) negatieve invloed op de groep had en daarom niet geplaatst kon worden. 

Het is fijn dat er in het Stampertjes huis en -tuin volop ruimte is om te spelen maar het nog wel een ‘normaal’ huis is. De tuin is ook top met de schommel en het huisje. We gunnen alle kinderen (en ouders) die tussen wal en schip vallen een periode bij de Stampertjes!


Heartily recomend this place, januari 2023:

With absolute certainty we can say that we were very happy with Herne’s time at De Stampertjes. We saw that he loved it there and he was well loved by the volunteers. It was great too that his ‘jufs’ were a constant presence, this obviously helped with his routine. 

We would heartily recommend other parents to make use of this womderful place.

Best regards, Dion & Rebekka


Ontzettend blij dat Nina het bij jullie zo fijn heeft gehad, december 2022:

Antwoord op feedback-vragen over De Stampertjes door vader Caspar Wijdeveld:

– De dagopvang van jullie kind, vond Nina het fijn bij De Stampertjes?: Nina heeft het ontzettend naar d’r zin gehad bij de Stampertjes. Dit was duidelijk te merken wanneer we haar ’s ochtends brachten of ’s middags weer ophaalden. Duidelijk haar favoriete dag van de week.

– De inzet van de vrijwilligers, de deskundigheid van de vrijwilligers en de aandacht van de vrijwilligers voor jullie kind: De vrijwilligers waren fantastisch, we zullen met name Tineke nooit vergeten!

– Wat vinden jullie van het Stampertjes-huis en hoe De Stampertjes georganiseerd is?: Waanzinnige faciliteiten met een geweldige organisatie gerund door vrijwilligers. 

– Hoe was het contact met de begeleidsters, met de coördinator, en met andere ouders?: Altijd bijzonder prettig met de mensen van de Stampertjes; met andere ouders weinig contact gehad.

– Zijn er nog punten die wij kunnen verbeteren? Ga zo door!! Jullie zijn goud waard.


Ouders uitermate tevreden, mei 2021:

Ons (pleeg)zoontje heeft ongeveer 1,5 jaar gebruik mogen maken van de zorg en aandacht die er bij De Stampertjes geboden wordt. Wij kregen vrij plotseling een jongetje van net 2 in huis waar we veel voor moesten regelen, hij had een VVE-indicatie vanwege zijn ontwikkelingsachterstand. Helaas werkte het Kinderdagverblijf waar hij naar toe ging niet met de VVE en veel keuze was er voor ons niet in kinderdagverblijven. Gelukkig kon hij snel terecht bij De Stampertjes waar, door de kleinschaligheid,  veel persoonlijke aandacht is voor de kindjes op de gebieden die voor hen belangrijk zijn. Ons kindje voelde zich al snel heel veilig bij De Stampertjes en ontwikkelde zich als een speer! Er werd geoefend met vaardigheden als, voor zichzelf opkomen, grenzen stellen, spraakontwikkeling en ook was er aandacht voor zijn zindelijkheid. Nu is hij inmiddels 4 jaar geworden en toe aan de volgende stap! Hij gaat vol vertrouwen naar de basisschool wat hij voor een groot deel ook aan De Stampertjes te danken heeft! Wij zijn dus uitermate tevreden en zullen het iedereen aanbevelen!


Ouders schreven februari 2020:

Na ruim twee jaar neemt onze dochter afscheid van De Stampertjes. Ze heeft er een hele leuke tijd gehad! Ook voor ons was het fijn dat onze dochter terechtkon op deze fijne plek, die al snel heel vertrouwd voelde. We zijn jullie allemaal enorm dankbaar voor alle inzet, liefde en geduld en hebben grote waardering voor alle vrijwilligers die het mogelijk maken dat zo’n unieke plek als De Stampertjes bestaat. We zullen er altijd met warme herinneringen aan terugdenken.


Moeder van Mohammed schreef mei 2019:
Mijn zoon Mohammed van 2 jaar zit sinds januari 2019 bij de Stampertjes en ik kan dit erover zeggen: in 1 woord GEWELDIG! Mohammed heeft een ontwikkelingsachterstand en via mijn fysiotherapeute ben ik terecht gekomen bij de Stampertjes. Hij heeft het ontzettend naar zijn zin. Het is een kleine groep van max 4 kinderen met 2 ervaren leidsters die zoveel geduld en aandacht geven aan de kinderen, waarbij je met een gerust hart je kind kan achterlaten en daar had ik veel moeite mee in het begin. Maar al snel had ik door dat hij daar op de juiste plek zit en ik er alle vertrouwen in kreeg. Hij is in korte tijd ook zo veel veranderd, veel meer oogcontact, lacht veel meer. Het gaat echt de goeie kant op en ben daar hartstikke blij mee. Er hangt ook een fijne sfeer, ouders kunnen gezellig elkaar ontmoeten, ervaringen uitdelen, samen een bakje doen. Kortom heel huiselijk en een warme omgeving. De kinderen spelen vaak ook buiten, gezellig naar de speeltuin of een wandeling door het bos of wat ook super leuk is voor de kinderen naar de herten! Tijdens het eetmoment zitten ze gezellig met elkaar aan tafel en wanneer het tijd is voor een dutje kunnen ze er heerlijk slapen in een eigen ledikantje. Kortom niks is te veel voor de leidsters en de kinderen vermaken zich prima. Beste keus ooit dit voor Mohammed!


Moeder van Jaidee schreef maart 2019:
De Stampertjes vinden wij een liefdevolle en warme plek, waar we onze zoon (die heel enthousiast is) graag heen brengen!


Moeder over De Stampertjes:
Voor ons was De Stampertjes een hele fijne plek om onze zoon naar toe te brengen. Het sprak ons enorm aan dat De Stampertjes er was om de ouders te ontlasten: deze keer ging het om ons. Zeker toen onze zoon nog maar klein was liepen we op ons tandvlees. De vele ziekenhuisbezoeken, maar ook de onzekerheid kostten ons veel energie. Het was fijn dat we hem even naar een plek konden brengen waar goed op hem gelet werd. Waar kundige mensen werken, waar ook andere kinderen kwamen. Een plek waar we hem met een gerust hart achter konden laten. Het voelde of we hem naar een vriendje brachten om te spelen.
Het viel ons zwaar dat onze zoon uiteindelijk De Stampertjes moest verlaten. We hebben ons altijd zo welkom gevoeld.