Op 27 november 1996 opende De Stampertjes haar deuren in Bloemendaal. Dit lustrumjaar wilden we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Meerdere bijeenkomsten en activiteiten hebben dit jaar daarom in het teken gestaan van 25 jaar De Stampertjes!

Een feestelijke Lustrumbijeenkomst op 27 november kon helaas niet doorgaan door de huidige Corona-situatie. Er is een prachtig Lustrumboek ’25 jaar De Stampertjes’ gemaakt door fotograaf Ron Moelijker met mooie foto’s, verhalen en het interview van de oprichter van De Stampertjes, Etty Bischoff en mede oprichter Alida van Veelen, door Johan Tempelaar.

Dit Lustrumboek zal als eerste aangeboden worden aan Etty en Alida door oud-Stamper Tessa en huidige bestuursleden van De Stampertjes. Ook zal het boek geschonken worden aan o.a. alle huidige vrijwilligers en ouders van de huidige Stampertjes, en zal het ter inzage komen te liggen bij De Stampertjes.

De Stampbrief Lustrumeditie, nieuwsbrief november 2021, is op 27 november gepubliceerd.

Helaas kan ook een welverdiende vrijwilligersactiviteit door Corona dit jaar weer niet plaatsvinden. Dit wordt naar 2022 verplaatst. Op 10 december, Dag van de Vrijwilliger, zullen onze vrijwilligers natuurlijk wel even in het zonnetje worden gezet!

Wel konden we gelukkig ons 25 jarig bestaan al vieren op 19 september bij boerderij Zebra-Zorg te Vogelenzang. Dit feestje was georganiseerd voor alle kinderen en hun ouders/verzorgers/contactpersonen die gebruik maken of hebben gemaakt van De Stampertjes en alle vrijwilligers die zich inzetten of hebben ingezet voor onze Stichting.

Hier het krantenartikel uit ‘De Heemsteder’ van 22 september 2021:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *