De Stampertjes is een vrijwilligersorganisatie die respijtzorg biedt in de vorm van kleinschalige dagopvang aan jonge kinderen van 0 t/m 4 jaar die extra ondersteuning nodig hebben. Kinderen met een lichamelijke- of verstandelijke beperking, kinderen met een chronische ziekte, kinderen met een ontwikkelingsachterstand en/of kinderen uit kwetsbare gezinnen worden liefdevol opgevangen door gekwalificeerde (ortho-) pedagogische groepsmedewerkers en ondersteunende krachten. Ons doel is om ouders van deze jonge kinderen die iets extra’s nodig hebben te ontlasten door het bieden van dagopvang.

Huiselijkheid en gezelligheid staan voorop bij De Stampertjes. Wij vinden het dan ook belangrijk dat de kinderen en de ouders zich bij ons thuis voelen. De dagopvang vindt plaats in een voor de kinderen aangepast woonhuis in Bloemendaal. De kinderen krijgen volop de mogelijkheid om zich in hun eigen tempo spelenderwijs te ontwikkelen. De activiteiten zoals samen eten en drinken, knutselen, zingen of in de tuin spelen worden iedere dag afgestemd op de aanwezige kinderen. Bij De Stampertjes krijgt uw kind persoonlijke aandacht en begeleiding. En ook voor de ouders is er voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Informatie

Wilt u informatie over een plek voor uw kind bij De Stampertjes? Of over het werken bij ons als (ortho-) pedagogische groepsleider/beroepskracht of ondersteunende kracht? Of heeft u andere vragen? Mail ons dan naar info@destampertjes.nl

Klik hier om de Informatiefolder van De Stampertjes in te zien of te downloaden.