We hebben momenteel plek op donderdag, en binnenkort ook op maandag.

Als u geïnteresseerd bent in een plek voor uw kind, of u wilt meer informatie, belt u ons gerust of schrijf een email. We zullen u graag uitnodigen om kennis te komen maken op De Stampertjes. Tijdens dit kennismakingsgesprek met de coordinator geven we algemene informatie over De Stampertjes, kijken naar uw zorgvraag en wensen en of onze dagopvang een geschikte plek is voor uw kind. We bespreken dan of er een plek beschikbaar. Is dat op dat moment niet het geval, dan kan uw kind wel op de wachtlijst worden geplaats.

Bij interesse voor een plek op De Stampertjes na het kennismakingsgesprek, wordt er een intakegesprek gepland met een van onze beroepskrachten om inhoudelijke informatie over uw kind uit te wisselen en de specifieke behoeften te bespreken. Hierbij is het noodzakelijk dat uw kind aanwezig is zodat de beroepskracht al kennis met hem/haar kan maken. De beroepskracht bekijkt of we uw kind daadwerkelijk kunnen plaatsen in een groep.

Plaatsing vindt niet alleen plaats op volgorde op de wachtlijst, ook wordt gekeken naar de samenstelling van de groep, of het kind hierin past en het de juiste begeleiding kan krijgen afhankelijk van zijn/haar specifieke behoeftes. 

Voor aanmelding heeft u niets nodig. Geen verwijzing en ook geen indicatie. Wel vragen we een vaccinatiebewijs om te kunnen verifiëren dat uw kind is gevaccineerd volgens het Rijksvaccinatieprogramma van het RIVM.

Ouderbijdrage: Stichting De Stampertjes is een vrijwilligersorganisatie die volledig draait op vrijwilligers. We zijn afhankelijk van ouderbijdragen, giften, en donaties. De maandelijkse bijdrage voor de ouders/verzorgers is met opzet laag gehouden, omdat De Stampertjes laagdrempelig en toegankelijk wil zijn. Deze maandelijkse bijdrage is €65 per maand voor een dag in de week (bij twee dagen in de week is het €130). 

Vervoer: Er dient door de ouders zelf vervoer geregeld te worden. We beschikken niet over haal- of breng mogelijkheden.