De Stampertjes zoekt per direct een Beroepskracht en een Ondersteunende kracht

De Stampertjes zoekt een Beroepskracht (Pedagogisch medewerker) voor de maandagmiddag

Ben jij degene die wij zoeken?

  • Je hebt affiniteit met de kinderen die op De Stampertjes worden opgevangen.
  • Je hebt beroepsmatig werkervaring met jonge kinderen en een afgeronde kindgerichte-, (ortho)pedagogische opleiding, SPH, SPW, arts, verpleegkundige of een andere aan de zorg-gerelateerde opleiding.
  • Je bent vast beschikbaar op de maandagmiddag. Daarnaast is er om de maand een vrijwilligersoverleg.

Bij je sollicitatiebrief ontvangen we graag je CV. Als je bij ons komt werken wordt er een VOG voor je aangevraagd. Je krijgt elk jaar een cursus Kinder-EHBO en je kunt meedoen aan bijscholingscursussen en workshops die aangeboden worden door het VWC Haarlem en omgeving en het SIG, een grote organisatie voor wonen en dagopvang van mensen met een beperking. Voor de rest word je deel van een zeer gemotiveerd, betrokken en gezellig team.

Als beroepskracht sta je samen met een ondersteunende kracht op een groep van maximaal 4 jonge kinderen. Samen bied je de kinderen een leuke dagindeling aan en overleg je met je collega wie wat doet. Je bent samen verantwoordelijk. Als beroepskracht word je gekoppeld aan een kind (gezin), voer je het intakegesprek en blijft voor dat gezin inhoudelijk de contactpersoon. Je houdt de bijzonderheden van dit kind in de gaten, voert het evaluatiegesprek en de voortgangsgesprekken met de ouders, houdt het kind-dossier up to date en regelt het verjaardags- en afscheidsfeestje.


De Stampertjes zoekt een Ondersteunende Kracht (groepsondersteuner)

Ben jij degene die wij zoeken?

  • Je hebt affiniteit met de kinderen die op De Stampertjes worden opgevangen.
  • Je hoeft geen aantoonbaar beroepsmatig werkervaring met jonge kinderen of een afgeronde kindgerichte-, (ortho)pedagogische opleiding, SPH, SPW, of en aan de zorg-gerelateerde opleiding te hebben, maar dit is wel een pré.
  • Je bent beschikbaar op een vast dagdeel in de week. Verder is er eens in de 4 maanden een vrijwilligersoverleg.

Bij je sollicitatie ontvangen we graag je CV. Als je bij ons komt werken wordt er een VOG voor je aangevraagd. Ook kan je elk jaar een cursus Kinder-EHBO volgen en je kunt meedoen aan bijscholingscursussen en workshops die aangeboden worden door het Vrijwilligerscentrum Haarlem en omgeving en door het SIG. Voor de rest wordt je deel van een zeer gemotiveerd, betrokken en gezellig team.

Als ondersteunende kracht sta je samen met een beroepskracht op een groep van maximaal 4 jonge kinderen. Samen biedt je de kinderen een leuke dagindeling aan en overleg je met je collega wie wat doet. Je bent samen verantwoordelijk.


Herken jij jezelf in een van deze twee vrijwilligersfuncties en draag jij kinderen die iets extra’s nodig hebben een warm hart toe? Dan horen graag van je. Meer informatie kan je vinden op onze website. Of stuur een mailtje met je vraag of je sollicitatie.

Meer informatie kan je vinden op deze website. Of stuur een mailtje met je vraag of je sollicitatie.

info@destampertjes.nl


admin

Coördinator De Stampertjes

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *