2023

Vrijwilligers met kindgerichte beroepservaring gezocht

Wil jij iets betekenen voor kinderen die iets extra’s nodig hebben? Door één dagdeel in de week vrijwilligerswerk bij De Stampertjes te doen, help je ouders die behoefte hebben om een beetje ontlast te worden in de zorg voor hun kind en word je deel van een super gemotiveerd, betrokken en gezellig team.

De Stampertjes zoekt vrijwilligers met kindgerichte beroepservaring (beroepskrachten)

  • Je hebt affiniteit met de kinderen die op De Stampertjes worden opgevangen.
  • Je hebt beroepsmatig werkervaring met jonge kinderen en een afgeronde kindgerichte-, (ortho)pedagogische opleiding, SPH, SPW, arts, verpleegkundige of een andere aan de zorg-gerelateerde opleiding.
  • Je bent vast beschikbaar op een dagdeel (op de maandagmiddag of de donderdagochtend of -middag). Daarnaast is er om de maand een vrijwilligersoverleg.

Als beroepskracht sta je samen met een ondersteunende kracht op een groep van maximaal 4 jonge kinderen. Samen bied je de kinderen een leuke dagindeling aan en overleg je met je collega wie wat doet. Je bent samen verantwoordelijk. Als beroepskracht word je gekoppeld aan een kind (gezin), voer je het intakegesprek en blijft voor dat gezin inhoudelijk de contactpersoon. Je houdt de bijzonderheden van dit kind in de gaten, voert het evaluatiegesprek en de voortgangsgesprekken met de ouders, houdt het kind-dossier up to date en regelt het verjaardags- en afscheidsfeestje.

Bij je sollicitatiebrief ontvangen we graag je CV. Als je bij ons komt werken wordt er een VOG voor je aangevraagd. Je krijgt elk jaar een cursus Kinder-EHBO en je kunt meedoen aan bijscholingscursussen en workshops die aangeboden worden door het VWC Haarlem en omgeving en het SIG. Voor de rest word je deel van een zeer gemotiveerd, betrokken en gezellig team.

Herken jij jezelf in een van deze vrijwilligersfunctie en draag jij kinderen die iets extra’s nodig hebben een warm hart toe? Dan horen graag van je. Of stuur een mailtje met je vraag of je sollicitatie: info@destampertjes.nl


admin

Coördinator De Stampertjes

Dit vind je misschien ook leuk