Ervaringen

Moeder van Mohammed schreef mei 2019:
Mijn zoon Mohammed van 2 jaar zit sinds januari 2019 bij de Stampertjes en ik kan dit erover zeggen: in 1 woord GEWELDIG! Mohammed heeft een ontwikkelingsachterstand en via mijn fysiotherapeute ben ik terecht gekomen bij de Stampertjes. Hij heeft het ontzettend naar zijn zin. Het is een kleine groep van max 4 kinderen met 2 ervaren leidsters die zoveel geduld en aandacht geven aan de kinderen, waarbij je met een gerust hart je kind kan achterlaten en daar had ik veel moeite mee in het begin. Maar al snel had ik door dat hij daar op de juiste plek zit en ik er alle vertrouwen in kreeg. Hij is in korte tijd ook zo veel veranderd, veel meer oogcontact, lacht veel meer. Het gaat echt de goeie kant op en ben daar hartstikke blij mee. Er hangt ook een fijne sfeer, ouders kunnen gezellig elkaar ontmoeten, ervaringen uitdelen, samen een bakje doen. Kortom heel huiselijk en een warme omgeving. De kinderen spelen vaak ook buiten, gezellig naar de speeltuin of een wandeling door het bos of wat ook super leuk is voor de kinderen naar de herten! Tijdens het eetmoment zitten ze gezellig met elkaar aan tafel en wanneer het tijd is voor een dutje kunnen ze er heerlijk slapen in een eigen ledikantje. Kortom niks is te veel voor de leidsters en de kinderen vermaken zich prima. Beste keus ooit dit voor Mohammed!

Moeder van Jaidee schreef maart 2019:
De Stampertjes vinden wij een liefdevolle en warme plek, waar we onze zoon (die heel enthousiast is) graag heen brengen!

Moeder over De Stampertjes:
Voor ons was De Stampertjes een hele fijne plek m onze zoon naar toe te brengen. Het sprak ons enorm aan dat De Stampertjes er was om de ouders te ontlasten: deze keer ging het om ons. Zeker toen onze zoon nog maar klein was liepen we op ons tandvlees. De vele ziekenhuisbezoeken, maar ook de onzekerheid kostten ons veel energie. Het was fijn dat we hem even naar een plek konden brengen waar goed op hem gelet werd. Waar kundige mensen werken, waar ook andere kinderen kwamen. Een plek waar we hem met een gerust hart achter konden laten. Het voelde of we hem naar een vriendje brachten om te spelen.
Het viel ons zwaar dat onze zoon uiteindelijk De Stampertjes moest verlaten. We hebben ons altijd zo welkom gevoeld.